Ervaringen
Wat klanten zeggen over Marsha

MEDIATION TRAJECT

“Ik wil je bedanken voor de begeleiding in het hele mediation traject. Ik heb er enorm tegenop gezien maar het is allemaal goed verlopen en ik kan nu positief zowel vooruit als achteruit kijken."

- MEDEWERKER VOEDSELVERWERKINGSBEDRIJF -
MEDIATION TRAJECT

" Mede dank zij jou hebben we gelukkig goed kunnen afsluiten zodat ik met veel minder wrok naar buiten kan. Dank daarvoor."

- MEDEWERKER ZORGINSTELLING -
MEDIATION TRAJECT

" Bedankt voor de fijne samenwerking. Het was een eer om je als mediator aan de slag te zien. Ik hoop echt dat dat nog een keer een vervolg mag krijgen!"

- WERKGEVER LOGISTIEKE ORGANISATIE -
COACHING EN TRAINING TRAJECTEN

"Ik ben ontzettend blij ben dat ik deze training heb mogen doen en ik was erg blij was met Marsha. Het warme menselijk contact was erg fijn en alles bij elkaar heb ik het als heel helend ervaren. Groot compliment dus!"

- MEDEWERKSTER ZORGORGANISATIE -
COACHING EN TRAINING TRAJECTEN

"In eerste instantie had ik twijfels over het doen van de JTI-analyse. Het leek me wat zweverig, niet concreet genoeg. Na het lezen van mijn persoonlijke rapportage en het voeren van een aantal gesprekken met jou, werd het steeds concreter en kon ik het goed koppelen aan praktijksituaties. Ik was erg blij dat ik snel resultaat zag."

- MEDEWERKER TRANSPORTORGANISATIE -
COACHING EN TRAINING TRAJECTEN

"Jij neemt echt de tijd voor iemand, je voelt je serieus genomen, oprechte interesse. We hadden ook gelijk wel een klik voor mijn gevoel, dat vind ik ook erg belangrijk. Het gaf mij een stukje zelfvertrouwen en moed om een switch te maken. Mijn hart te volgen. "

- PRODUCTMANAGER -
COACHING EN TRAINING TRAJECTEN

"Jouw meerwaarde was dat je niet vooringenomen was, gerichte vragen stelde en kritisch reageerde."

- MEDEWERKER TRANSPORT ORGANISATIE -
COACHING EN TRAINING TRAJECTEN

“Doordat ik mij nu bewust ben van mijn ontwikkelpunten heb ik geleerd wanneer ik een stapje terug moet zetten. De oplossingen die ik nu heb, had ik niet uit mijzelf kunnen vinden.
Het heeft me verrast dat we snel een mooi resultaat hebben geboekt.”

- MEDEWERKER ICT-AFDELING -
COACHING EN TRAINING TRAJECTEN

"Je bent goed in wat je doet: je stelde mij altijd de goede vragen waardoor ik mij door jou goed en deskundig begeleid en serieus genomen voelde. Ik vind het prettig om te merken dat je op veel terreinen ervaring hebt, ik neem dan ook snel dingen van je aan. Klinkt misschien raar, maar ik geloof niet alles wat iedereen zegt, er moet wel iets achter zitten zeg maar."

- JURIST BIJ EEN GEMEENTE -